Adam Aamann er uddannet kok, åbnede i 2006 spisestedet ”Aamanns”, og siden er flere restauranter kommet til, senest restaurant ”Aamann 19-21” i det centrale København. Aamanns mad er rost til skyerne af anmeldere i både ind- og udland og har gennem tiden modtaget flere priser, bl.a. ”Det Danske Gastronomiske Akademis Æresdiplom” og senest ”Årets smørrebrød”, uddelt af Foreningen af Danske Madanmeldere. Har i fem år været tv-vært på DR-programmet Madmagasinet og har tidligere udgivet kogebøgerne Aamanns til frokost, Aamanns kryddersnaps, Aamanns appetit samt Aamanns smørrebrød.

TOP  ▲
Bøger af Adam Aamann-Christensen
På vej
Aamanns grønne køkken
Kok, restaurantejer og tv-vært Adam Aamann har i sin nye kogebog fundet Læs mere
Aamanns smørrebrød
  Kokken, køkkenchefen, restaurantejeren og tv-værten Adam Aamann har med Læs mere