Alt dette vil jeg give dig
Hør uddrag

Alt dette vil jeg give dig

Dolores Redondo

Hr. Ferdinand
Spaniens bedst sælgende forfatter er tilbage med en stærk spændingsroman om dystre familiehemmeligheder og destruktivt magtbegær.

Da ambulancen ankommer til en alvorlig trafikulykke i det nordlige Spanien er Manuels mand, Álvaro, allerede død. Et familiemedlem har identificeret den døde, men hvad lavede Álvaro nær sit fødested i Galicien, når han havde sagt, at han skulle på forretningsrejse til Barcelona? Og hvorfor har han aldrig fortalt Manuel om sin velhavende familie og adelige titel som markis?

Politiet afslutt er bemærkelsesværdigt hurtigt opklaringsarbejdet, og hos Álvaros familie møder Manuel kun kulde og afvisning. Sammen med en stædig pensioneret politimand og en af Álvaros barndomsvenner kaster Manuel sig nu ud i opklaringen af, hvad der kan være sket, og hvad der gemmer sig bag den tilsyneladende privilegerede familiefacade. Noget tyder nemlig på, at Álvaro ikke er den eneste, der har lidt en mystisk død.

Alt dette vil jeg give dig er en medrivende thriller om en magtfuld families mørkeste hemmeligheder, om narkotikamisbrug, pædofili, arrogance og løgne, men også en livsbekræftende fortælling om kærlighed og venskab, loyalitet og håb.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 624
ISBN: 9788740047950
Format: 145x220
Udk. 09. august 2018
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Oversætter: Kirsten A. Nielsen
På vej
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Søndag, Dorthe Liljensøe
Det er simpelthen det bedste, jeg har læst af hende. (…) Et interessant plot i en vidunderlig historie, der er skrevet, så man ikke kan slippe bogen før sidste side.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Dolores Redondo
Offergaven
Dolores Redondo
Et tragisk dødsfald i Elizondo-dalen virker mistænkeligt: En lille pige, Læs mere
De glemte børn
Dolores Redondo
”Et selvmordsbrev,” foreslog Amaia. 
”Ikke helt nøjagtigt,” sagde Padua
Læs mere
Den usynlige vogter
Dolores Redondo
Det er få romaner, hvor man oplever et så stærkt behov for at vide, hvad Læs mere