Alt hvad jeg ved om kærlighed
Hør uddrag

Alt hvad jeg ved om kærlighed

Dolly Alderton

Hr. Ferdinand
At blive voksen i medgang og modgang – det er noget, journalist og forfatter Dolly Alderton kender til. Igennem sine klummer i Sunday Times, Daily Telegraph og Marie Claire, og hitpodcastet The High Low, har hun kastet sig hovedkulds ud i datingkulturen i en digital tidsalder, venskaber som de ser ud i starten af voksenlivet, kampen for at få sig en karriere og en plads i verden. I denne bog fortæller hun levende og sjovt om at blive forelsket, om ikke at være forelsket nok i sig selv, om katastrofale fester med Rod Steward-tema, om at blive droppet og om at opdage, hvor vigtige venskaber er, når man skal finde vej i tilværelsen.

Alt hvad jeg ved om kærlighed er en underholdende og indsigtsfuld, feministisk og hjertevarm debut fra en britisk stemme, der ifølge flere anmeldere er Englands nye Caitlin Moran, en Norah Ephron for det 21. århundrede. Hun væver personlige fortællinger, skarpe observationer, lister, opskrifter og vignetter sammen til en historie, der vækker genklang hos kvinder i alle aldre om en tid i livet, hvor alt stadig er udefineret og åbent.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 336
ISBN: 9788740050738
Format: 135x210
Udk. 31. januar 2019
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Imperiet
Oversætter: Siri Hjelm Jacobsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
”Et brag af en bog, som samtidig handler så grundlæggende om det at være kvinde, at den er relevant for kvinder i alle aldre.”
 
 
 
 
 
 
-  Sidses bogreol, Sidse Cordes
Et af de bedste memoirs jeg nogensinde har læst … ’Alt hvad jeg ved om kærlighed’ er både underholdende, rørende og original. Det er den type bog som både gav mig vand i øjnene, fik mig til at grine og fik mig til at reflektere over mit eget liv … Det er en fortælling med en masse små guldkorn, som minder os alle om, hvad der i virkeligheden er det vigtigste her i livet. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Annes Bogblog, Anne Poulsen
”Bogen er lårklaskende sjov, tåkrummende pinlig og hudløst ærlig. Dolly Alderton lægger ikke fingrene imellem, når hun beskriver sine teenage- og ungdomsår … Samtidig med at bogen både er en underholdende fornøjelse at læse, så er den også virkelig rørende.”
 
 
 
 
 
-  Avisen Danmark, Arne Mariager
Herlig erindringsbog … Hvor ville det være dejligt, hvis flere mennesker skrev sådan en bog, mens de stadig er på vej ind i livet – i stedet for at vente, til de er nået hen til budgangen … Dolly Aldertons bog er en fornøjelse. Fordi den rummer en velsignet kombination af sjov og alvor. Man kan grine hjertelig. Og alligevel bliver klogere under vejs. Læs mere
 
 
 
 
-  Amanda Petreas bøger
Hvor var det forfriskende at læse en kvindes kærlighedsfortælling, der omhandler andet end mændene i hendes liv … De sidste 40 sider af bogen har jeg markeret utallige steder, fordi der er så mange vigtige citater, som alle burde læse og huske sig selv på mindst en gang om ugen.
 
 
 
 
-  Politiken, Sophie Engberg Sonne
Herligt underholdende … Frisk, frygtløs og hudløst ærlig - uanset om hun fortæller om katastrofale dates, angsten for at blive ensom, jalousi eller spise forstyrrelser. Hun kender til det hele, og hun deler åbenhjertigt ud af sine oplevelser … En bog om det stærke venskabs betydning i de formative år … Rammer den ærkebritiske sans for at le gennem tårer. Læs mere
Alt for Damerne, Marie Louise Truelsen
”Hjertevarm debut … Dolly Alderton fortæller levende om en fordækt datingkultur, kampen for at få en karriere og om at holde fast i sig selv, når bølgerne går højt.”
Downloads