Ditte Ingemann er passioneret madelsker og har et kærlighedsforhold til ikke bare gode råvarer og smag, men også til kreativitet og æstetik i forhold til mad. Udover at lave og spise mad er ernæring et område, som også optager hende meget, da hun er uddannet bachelor i ernæring og sundhed med speciale i human ernæring. Ditte står bag madbloggen The Food Club, som omhandler hendes store interesse, passion og appetit for mad. Hun arbejder som selvstændig madskribent, madstylist, fotograf og opskriftsudvikler. Udover at skrive kogebøger er hun fast madskribent for Politiken og udvikler opskrifter for bl.a. Aarstiderne. Ditte stod senest bag succeserne Vegetar (2016) og Salatsnedker (2017).
 
Vegetar
Vi danskere er kødelskere med stort K, men både krop, sjæl og miljø har brug for kødløse dage, så derfor er det kokken, madskribenten og grøntsagseksperten Ditte Ingemanns mission at gøre os danskere til grøntelskere med stort G.
Salatsnedker
Salat-agurk-tomat er en lidt slatten salat-tankegang. Salater kan så meget mere – faktisk er Ditte Ingemann, der selv spiser salat hver dag, tilbøjelig til at mene, at en salat kan ALT. 
Krydret
To af landets mest populære madskribenter fandt ud af, at deres mad passer godt sammen, og de har i denne smukke bog slået sig sammen og lavet lækker, velsmagende mad med varme krydderier.
TOP  ▲
Bøger af Ditte Ingemann
På vej
Krydret
Med en fælles passion for sund mad med varme krydderier og vægt på det Læs mere
Vegetar
Både krop, sjæl og miljø har brug for kødløse dage, så derfor er det kokken Læs mere
Salatsnedker
Salat-agurk-tomat er en lidt slatten salat-tankegang. Salater kan så meget Læs mere