En smuk og tåbelig stræben
Hør uddrag

En smuk og tåbelig stræben

Hank Green

Politikens Forlag
Carl’erne er forsvundet lige så pludseligt, som de dukkede op. Med deres blotte tilstedeværelse på Jorden skabte robotterne forvirring og ødelæggelse, og i kølvandet på dem gik April May viralt og opnåede global berømmelse inden sin alt for tidlige død: En ung kvinde som tilfældigt snublede over Carl’erne, gav dem deres navn og blev kastet ind i en verden af farlige konspirationsteorier.

Måneder efter Aprils død forsøger hendes venner nu at finde fodfæste i en post Carl-verden. Netop som det virker helt umuligt at fi nde ud af, hvad der egentlig skete, da alles liv med ét blev forandret, dukker en række spor nu op – mystiske bøger der tilsyneladende forudser fremtiden og kontrollerer læsernes gøren og laden. Og mere end antyder, at April kan være i live.

En smuk og tåbelig stræben er den direkte fortsættelse til Et fuldstændig fantastisk fænomen og handler om en stadig stærkere kraft, der vil fange vores bevidsthed og kontrollere vores virkelighed.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
DKK 106.25
Sprog: Dansk
Sideantal: 384
ISBN: 9788740068412
Serietitel: CARL'ERNE
Nummer i serien: 2
Format: ePub
E-bog Udk. 14. januar 2021
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Storm v/ Thomas Munkholt
Anmeldelser og omtale
Dansk BiblioteksCenter, Lektørudtalelse
Man læser hurtigt bogen, for den er umulig at lægge fra sig. Historien er både sjov, dramatisk og superspændende, men byder også på meget at tænke over, både i forhold til det mysterium der udfoldes, men også fordi Green er filosofisk og helt enormt klog på sit emne. Man efterlades med åndenød og hjertebanken. En fortsættelse, nu! Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Hank Green
Et fuldstændig fantastisk fænomen
En helt almindelig 20-årig kvinde bliver med ét verdensberømt, da hendes Læs mere