Geiger
Hør uddrag

Geiger

Gustaf Skördeman

Hr. Ferdinand
Telefonen ringer, netop mens hun er ved at vinke farvel til sine børnebørn. Kun ét ord lyder i røret: Geiger. Hun har ventet på det i mere end 30 år. Hun ved hvad det betyder. Hun henter sit våben, skruer lyddæmperen på, presser pistolmundingen mod sin mands tinding og trykker aft rækkeren i bund. Den myrdede er Stellan Broman, hele Sveriges pensionerede tv-legende. Da politibetjenten Sara Nowak hører om mordet blander hun sig straks, selvom det er uden for hendes område. Hendes kollega ved at Sara nærmest er vokset op i familiens store villa i den stockholmske forstad, og at der er brug for hende. Hun bryder alle regler og slutter sig til efterforskningen, mens hendes fortid, som tålmodigt har ventet i årevis, nu sniger sig ind på hende.

Et familiedrab ud af det blå forgrener sig i en gammel DDR-spionring, i terrorbevægelser og intense konfrontationer mellem mødre og døtre i denne medrivende spændingsroman, som er den første i en planlagt trilogi.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 368
ISBN: 9788740064858
Format: ePub
E-bog Udk. 01. juli 2020
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Agnete Dorph Stjernfelt
Anmeldelser og omtale
Litteratursiden.dk
Hæsblæsende svensk debut er en spionthriller med et spændende krimiplot, der underholder sin gysende læser og overrasker med et plottwist.
 
 
 
 
 
-  Krimiormen.dk
Man bliver som læser fuldstændigt tryllebundet af spænding fra 1. kapitel. På intet tidspunkt står historien stille og der sker konstant noget nyt … Plottet er overraskende og genialt. Et plot som man slet ikke havde set komme. Som om det ikke er nok, så bliver man overrasket gang på gang af drejninger af historien. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
En forrygende historie om lange slagskygger fra Den Kolde Krig, der viser sig stadig ekstremt farlige.
Downloads