Håndtegner
Læs uddrag
Hør uddrag

Håndtegner

Roald Als

Politikens Forlag
I sine erindringer tager en af Danmarks mest kendte og elskede bladtegnere, der gennem flere årtier har spiddet politikere og andet godtfolk med sin skarpe tegnepen, os med helt ind i skrive- og tegneværkstedet.

Håndtegner er Roald Als’ personlige og muntre tilbageblik på et langt liv som tegner – først på magasinerne Hovedbladet og Levende Billeder, siden på Weekendavisen og senest på Politiken, hvor han i 25 år i samarbejde med idémanden Poul Einer har leveret uforglemmelige tegninger og kommentarer til den aktuelle debat. 

I bogen fortæller han, hvorfor han blev tegner, og hvorfor han blev en god socialdemokrat. Han tager os med ind i skriveværkstedet og underholder om avistegnerens arbejde, om dræbermåger over Skotland og den barske whiskytur med The Potterton Team. Der er fine historier fra reportagerejser – også de alvorlige som dengang i Paris, hvor tegneren var Charlie.

Roald Als fortæller om de sjoveste begivenheder og om de mennesker, der har krydset hans vej. Desuden beretter han om det hårde arbejde med at vælte regeringer, der ikke er gode socialdemokrater, og i det hele taget sørge for, at det ikke går helt galt for landet. Bogen er nedslag i det sjoveste og det bedste fra tegnerens liv – og den er rigt illustreret med hans egne tegninger.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 344
ISBN: 9788740054026
Format: 170x225
Udk. 26. september 2019
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Anmeldelser og omtale
Weekendavisen, Bo Bjørnvig
Blagtegneren over dem alle … spøjse nedslag i livet, som er ret underholdende.
Lolland-Falster Folketidende, Hans Jørgen Møller
Fordi ægte, stor kunst aldrig fornægter sig. At han samtidig skriver fantastisk godt, gør " Håndtegner" til en fryd at se og læse, og som hermed anbefales på det varmeste.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Roald Als
En god socialdemokrat
Poul Einer Hansen, Roald Als
Roald Als og hans trofaste neger Poul Einer Hansen har aldrig været bange Læs mere
Blød front
Poul Einer Hansen, Roald Als
Roald Als og hans trofaste makker Poul Einer Hansen, ser tilbage på de Læs mere