Hvad er et æg?
Læs uddrag

Hvad er et æg?

Bogen om videnskab i hverdagen

Johan Olsen

Politikens Forlag
Dyk ned i Johan Olsens inspirerende, naturvidenskabelige fortællinger om de ting, vi omgiver os med til daglig.

Johan Olsen stiller i sin nye bog skarpt på nogle af de helt almindelige ting, vi kender fra hverdagen. Ting, vi ser så tit, at vi måske helt har glemt at undre os over, hvor de kommer fra, eller hvorfor de ser ud, som de gør.

For én, der elsker naturvidenskab, begynder dagen ved morgenbordet med masser af interessante historier – i en kop kaffe, et glas vand eller et æg. Og i bogen bliver vi inviteret inden for i Johan Olsens univers, når han i sin sædvanlige sprudlende stil forklarer, hvorfor man ikke kan blande olie og vand, hvordan man laver glas af sand, og hvorfor madkasser stadig er så irriterende våde, når man tømmer opvaskemaskinen.

Det er en bog med masser af humor, og det er nærmest umuligt at lade være med at blive opslugt af de spørgsmål, der dukker op undervejs i bogen: Hvorfor lægger fugle kun ét æg om dagen? Hvordan får man luften til at blive inde i en bold? Og hvordan kan man egentlig holde balancen på en cykel?
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 2T 4M
ISBN: 9788740058512
Format: Download MP3
Lydbog udk. 21. oktober 2019
Indlæst af: Johan Olsen
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Drustrupsblog.dk
Det er den helt rigtige bog for videbegærlige og nysgerrige børn fra ca. 10 år og deres voksne. De får svar på nogle spørgsmål fra børnenes dagligdag og samtidig på deres egen undren over bogens emner. En oplagt gaveidé!
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Johan Olsen
Bogen om verden
Hvordan er Jorden egentlig opstået? Har her virkelig været helt mørkt Læs mere