Lodbrogsønnernes hævn
Hør uddrag

Lodbrogsønnernes hævn

Lasse Holm

Politikens Forlag
Foråret 866. En nordengelsk landsby bliver overfaldet af vikinger. På byens galgeplads står den dansk-saxiske dreng Wulf med løkken om halsen. Mens landsbyen brænder bag dem, tager angriberne ham med til deres ringborg og kalder ham Rolf. 

Langsomt går det op for Rolf, at overfaldet på landsbyen ikke var tilfældigt: Den berømte viking Ragnar Lodbrogs fem sønner – Bjørn Jernside, Ivar Benløs, Sigurd Slangeøje, Ubbe Frillesøn og Halfdan Hvidsærk – er kommet til England for at hævne deres far, som er død af slangebid i den northumbriske kong Ællas varetægt.

Da brødrenes hævntogt udvikler  sig til en storstilet invasion, og Rolfs egne hemmeligheder gradvist bliver afsløret, starter et kapløb med tiden. Kan han nå at bevise kongens uskyld og forhindre den massakre, der truer i horisonten?

Lodbrogsønnernes hævn bygger på virkelige begivenheder og er første del af en trilogi om den tidlige vikingetid.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 150.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 352
ISBN: 9788740038439
Format: 145x220
Udk. 12. oktober 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Imperiet
Anmeldelser og omtale
Weekendavisen , Anne Knudsen
Heller ikke i Vikingetiden var alting, hvad det så ud til, og Lasse Holm spinder en kompliceret ende fuld af bedrag og intriger.
Bogsyn.dk
Det her det er altså bare guf. En djævelsk spændende bog der på helt næsten overnaturlig, keltisk, snedig og finurlig vikinge-vis lader Lodbrogsønnerne hævne deres far, Ragnar Lodbrog, der blev dræbt af slanger i kong Ællas ormegård.
Downloads