Tyskfødte Markus Grigo er både uddannet bager og kok. Som ung fik han hurtigt en lidenskab for det søde, fine køkken og har specialiseret sig som konditor og dessertkok i England og siden 1991 i Danmark. Har arbejdet på nogle af landets bedste restauranter, heriblandt Søllerød Kro, Jan Hurtigkarl og Geranium. Har sideløbende haft sin egen virksomhed med produktion af luksuskager og is. Er forfatter til en række bøger, har holdt foredrag og medvirket i diverse tv-programmer. Er flere gange prisbelønnet for sine kager og desserter og har blandt andet modtaget hædersdiplom for sin konditorkunst fra Det Gastronomiske Akademi. I dag arbejder Markus som teknolog og beskæftiger sig derigennem med chokolade, som er en af hans store, søde passioner.
TOP  ▲
Bøger af Markus Grigo
Nyhed!
Grigos hjemmebag
Markus Grigo, dessertkok og bagedommer på tv, er kendt for sine fantastiske Læs mere