Mitfordmordene første bog
Hør uddrag

Mitfordmordene første bog

Mysteriet på Asthall Manor

Jessica Fellowes

Politikens Forlag
Fans af Daisy Goodwin, Julian Fellowes og Agatha Christie vil elske denne serie om Mitfordmordene, der er bygget på virkelige forbrydelser og skildrer den virkelige Mitford-familie og dens seks excentriske søstre.

Året er 1920 og Louisa Cannon drømmer om en vej ud af fattigdommens London, en by, der er hårdt mærket af den netop overståede verdenskrigs rædsler.

Louisas redning bliver en ansættelse hos familien Mitford på Asthall Manor i Oxfordshire. Som kombineret barnepige og selskabsdame for de seks Mitfordsøstre får hun adgang til en helt ny og fortryllende verden. Især knytter hun sig til den eventyrlystne og smukke sekstenårige Nancy, den ældste af søstrene, der elsker detektivhistorier og brænder for at opleve verden uden for godset.

Men da sygeplejersken Florence Nightingale Shore, der er guddatter til sin berømte navnesøster, myrdes på toget til Hastings, husker Louisa, at hun har set noget i det tog, der måske kunne være af betydning. Sagen vækker opsigt, og snart vikles både Louisa og Nancy ind i en mordgåde, der er lige så spændende, som den er livsfarlig.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 150.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
ISBN: 9788740041347
Format: 151x228
Udk. 16. marts 2018
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: LYMI
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay
Oversætter: Kirsten Heltner
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Livet i dukkehuset
Jessica Fellowes skriver simpelthen så levende og rammende om datidens England, at det føles som om du selv er en del af selskabet i fortællingen … Jeg anbefaler bogen til fans af Jane Austen og Downtown Abbey, for jeg kan garantere at elsker du Jane og D.A. så kommer du også til, at elske Mitfordmordene. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Bogfidusen
Hvis man kan lide at se “Downton Abbey” og “Herskab og tjenestefolk” så er denne roman bestemt noget man burde gå i gang med … En anderledes krimi med historisk islæt – bliver spændende at læse hvad hun finder på næste gang.
 
 
 
 
-  De unges ord
’Mitfordmordene’ er helt klart den nye bog for fans af Downton Abbey og Jane Austen. Drama, kærlighed, historie og det skønne England; så bliver det ikke bedre.
 
 
 
 
-  Henriette’s Blog
Jessica Fellowes har kreeret en skøn og forrygende fortælling, der ikke er til at slippe igen, når først man er kommet rigtigt i gang med den … Er man til krimi af den gode slags med historiske fakta, så er denne helt klar en anbefaling værd.
 
 
 
 
-  Bøgernes Univers
En glimrende kriminalroman, der har alt det, som man higer efter, hvis man er bare lidt vild med tv-serier som Downton Abbey, Miss Marple, Hercule Poirot eller Barnaby. Det er ægte engelsk kriminalhygge med et stænk af historisk elegance.
Bogblogger
Man kunne tænke Downton Abbey og The Crown, når bogen læses, og det engelske samfund i 20’erne er vanvittigt populært, fyldt med sine intriger og massive skel mellem rig og fattig, som alligevel i flere tilfælde bliver nedbrudt … en bog med op- og nedture, romantik, mystik, ærlighed og masser af fortid, der spiller ind. Læs mere
Ord fra en bibliofil
Jeg er helt vild med hendes beskrivelser af datidens England og lige indtil det sidste troede jeg faktisk, at morderen var en anden … en fantastisk spændende historisk krimi sat i 1920’ernes England, hvor man på første række bliver inddraget i opklaringen af et mordmysterie samtidig med at man bliver introduceret til den berømte Mitfordfamilie, hvor det bestemt ikke går stille af sig på det store gods i Oxfordshire. Læs mere
Downloads