Mitfordmordene II
Hør uddrag

Mitfordmordene II

De smukke unge døde

Jessica Fellowes

Politikens Forlag
Andet selvstændige bind i Jessica Fellowes bestsellerserie om de seks Mitford-søstre kredser om spændingerne mellem ’upstairs og downstairs’ på de store engelske godser i 1920’erne.

De brølende tyvere har for alvor ramt Asthall Manor, og Nancy, den ældste af Mitford-søstrene, bliver hurtigt en del af de unge glamourøse bohemer, der huserer i Londons natteliv. De fester igennem til jazzmusik og skaber avisoverskrifter med deres vilde påfund. Men for tjenestefolkene, der skal rydde op efter aristokratiets unge løver, og ofte også må tage skraldet for deres mere lyssky handlinger, er det hele knap så glamourøst.

Da en af gruppens berygtede og vovede natlige skattejagter på godset ender i et brutalt mord, bliver stuepigen Dulcie uden videre anklaget og arresteret. Det bliver dråben for Louisa Cannon, der er ansat på Asthall Manor som søstrenes kombinerede barnepige og selskabsdame. Louisa sætter sig for at rense Dulcie for mistanke, men morderen er måske meget tættere på, end hun tror.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 352
ISBN: 9788740041354
Format: 151x228
Udk. 13. august 2019
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Oversætter: Kirsten Heltner
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
Hvis du interesserer dig for de glamourøse 1920'ere, for excentriske, stærke kvinder og ikke mindst for en på alle måder elegant krimi, så er Jessica Fellowes' ’De smukke unge døde’ lige en bog for dig … Læg dertil vidunderlige beskrivelser af 1920'ernes mode, vaner og rigdomme, og du er i gang med en lækker løssluppen læseoplevelse. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Søndag, Dorthe Liljensøe
Virkelighed og fiktion er mikset på en virkelig charmerende måde, og man hygger sig gevaldigt under læsningen
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jessica Fellowes
Mitfordmordene I
London i 1920. Da der sker et mord i toget fra London til Oxford, husker Læs mere