Sådan får du følgere på Instagram
Hør uddrag

Sådan får du følgere på Instagram

- En guide af Anders Hemmingsen

Anders Søby Hemmingsen, Thomas Halvor Jensen

Politikens Forlag
Sådan får du følgere på Instagram er en bog til alle unge med en influencer i maven, men kan også læses af deres forældre, der stadig ikke aner, hvad dét der Instagram er, og om der overhovedet er en vaccine imod det.

Sådan får du følgere på Instagram er en sjov guide til at begå sig på de sociale medier, spækket med illustrationer, der giver en masse tips til at få succes på Instagram, men er samtidig et underholdende indblik ind i, hvordan branchen fungerer.

SoMe-guruen Anders Hemmingsen guider læseren og giver tips og tricks til, hvordan alle, der drømmer om en karriere som influencer , kan gå fra at være en lille anonym larve i kommentarfeltet til en landskendt sommerfugl med hundredtusindvis af følgere. Med no nonsens guidelines, faktabokse om teknikken bag de sociale medier og masser af input fra andre instagrammere forklarer Anders Hemmingsen i lettilgængelige råd, hvordan man kan opbygge sin instagramprofil, hvad man skal holde sig fra, og hvilke faldgruber man skal være opmærksom på. Hvordan kommer du godt fra start? Hvilken type vil du være? Hvordan håndterer du en shitstorm? Og meget, meget mere. Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hardback)
Belastning...
DKK 200.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 128
ISBN: 9788740059830
Format: 153x228
Udk. 03. november 2021
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hardback
Tegner: Thomas Halvor Jensen
Indholdsgrafiker: Tramperiet
Forlag: Politikens Forlag